Autobanden merken

Op deze pagina vind je alle Bandenmerken van A tot Z met hun logo en een beschrijving erbij.
Wil je snel informatie opzoeken dan kun je het zoekveld gebruiken.

gratis-en-vrijblijvend-bod

Attention: The internal data of table “3” is corrupted!

hoogste-bedrag-voor-je-auto

13 Comments

Add a Comment
 1. Goedemiddag,

  Ben echt benieuwd, welke fabrikant de Starperformer maakt.
  Graag de bevindingen doorgeven.

  Gr.Roy

  1. De fabrikant van Star Performer is Nankang Rubber Tyre gevestigd in Taiwan China.

  2. Starperformer worden volgens mij by Nankang gemaakt.

   gr pvdp

 2. Hallo,
  Ik heb een auto met de Tyfoon Successor 2 banden gekocht.
  Nergens kan ik echter fatsoenlijke info over dit merk vinden. Niet bij de online banden shops en zelfs niet hier waar de bandenmerken van de hele wereld op staan.
  Prima site trouwens.
  gr
  André

  1. Tyfoon is een eigen merk van Inter-Sprint. Goede banden voor een scherpe prijs.

  2. Tyfoon is een budget merk van Continental, komt veelal uit Portugal.
   Wordt gemaakt in “verloren uurtjes” van de productiemachines

   1. Tyfoon banden worden niet in “verloren” uurtjes gefabriceerd maar zijn degelijk in volle productie lijn. Hoewel het een onderdeel van Continental is, gebruikt Continental dit merk hoofdzakelijk omdat ze zelf geen All Season banden fabriceren voor de personen auto’s.
    Kwaliteit staat buiten kijf.

 3. ik heb vandaag 4 stuks All season banden aan geschaft Bij mijn garage van mitsubishi dealer ,
  Maar nu heb ik eens gezocht naar Test van deze banden het zijn type 185 /55 R 15 86 V deze zijn onder Space Star 1.6 live gezet zij verklaren dat dit goede band was voor het aantal kilometers die ik p/ jaar rijdt
  7000 km p/ jr
  ik heb wel die video gezien van novex maar zou toch on afhankelijke test willen horen wie heeft dit voor mijn

 4. peter Eijkenboom

  EGERUTTI banden wat is en waar komen zij vandaan wie weet het en wie heeft er ervaring mee Ik kan wel zeggen dat ik er zeeeeeer slechte ervaring mee heb dankzij Banden schop Limburg alwaar ik nu 3 jaar geleden ben geweest voor nieuwe banden voor mijn camper kraag ik als antwoord ik heb een heel goed huismerk dat niet onder michelin door kan met andere wooren evengoed alleen de prijs was minder .
  Nou na amper 3000km en dat was al direct na het eerste zeisoen want wij rijden alleeen maar in het voorjaar en zomer liep er in Duitsland een stuk van 20 cm profiel uit de linker voorband . dus wat doe dan maar wisselen en zorgen voor een dere band dus kosten .
  Bij thuiskomst naar de banden oplichter en deze trok zich nergens wat van aan en konstateerde dat er nog een band aan het scheuren was Nou dan moet toch wel als banden specialist de ogen open gaan dat er iets mis is met het huismerk . Ik leg je daar een nieuwe op en geef je 25 euro korting dat is mij budget zegt hij .
  Dit ter hoogte van Bordeaux Frankrijk amper 2000km had die band gelopen scheurt het hele profiel door en slaat een gat in de vloer van de camper en de hele wielkast stuk .dus wisselen en maar kijken wat er verder gaat gebeuren naar een banden boer aldaar en meteen maar 2 nieuwe achter op laten leggen zodat allerommel van EGERUTTI eraf is vakantie afgebroken want met een gat waar je bijn doorheen kunt kruipen kun je niet verder profesorisch dicht gemaakt en naar huis en hopen op geen regen .
  Bij thuiskomst naar banden schop limburg en wat ik al vreesde werd waarheid wat kan ik daar aan doen het is jou keuze om die banden te kopen ja mar jij hebt ze toch aanbevolen ze waren toch even goed als michelin nou dat zeg ik tegen iedereen mijn schade is 5 waardeloze banden 4 nieuwe banden en een groot gat in de camper reparatie kosten ongeveer 5000 euro DUS MENSEN KOOP AUB GEEN EGERUTTI BANDEN EN ZEKER NIET BIJ BANDEN SHOP LIMBURG IN SUSTEREN

 5. ben benieuwd of Marshal een beetje kwaliteit band maakt…produktie is in elk geval in de eu..
  Wil hem in de maat 205-80-16 met een load index van 112.
  is voor onder een camper

 6. AUB mensen, bij elke bandentest vallen die budgetmerkrken door de mand. Reeds bij de remproef op nat wegdek is de remweg tot 50% langer. Bespaar niet niet op banden en geef wat euro’s meer ( want zoveel goedkoper zijn die budgetmerken niet) en denk aan je veiligheid en die van bestuurders VOOR u. Succes voor zij die toch het risico wagen.

  1. Klopt. Met A-merken doe ik steeds meer km, zijn comfortabeler en meestal ook stiller. Maar vooral de betere grip valt op bij nat wegdek in bochten en bij het remmen.

 7. Hankook banden komen uit Zuid Korea en niet uit Taiwan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *